svētdiena, 2017. gada 26. februāris

Kā ātri uztrenēt dibena muskuļus mājas apstākļos?

Sieviete un skaists dibens tas ir kā obligāts likums. Lai iegūtu labu dibena formu un pietiekoši tvirtu, tas ir jātrenē. Ir jādodas uz sporta zāli vai arī var izlīdzēties ar dažādiem vingrinājumiem, kurus var veikt mājas apstākļos. Sievietes ar labi trenētu dibenu apspīlētās drēbēs izskatās vienkārši seksīgi.

kā uztrenēt dibena muskuļus

Kā ātri uztrenēt dibena muskuļus?

1. Viens no efektīgākajiem treniņa paņēmieniem ir pietupieni ar svara stieni. Variet vai nu iegādāties svara stieni un veikt šos vingrinājumus mājās vai arī doties uz sporta zāli, kur ir pieejams bagātīgs klāsts ar dažāda veida smagumu stieņiem. Vingrinājums ir ļoti vienkāršs, bet efektīgs. Stieni turiet aiz galvas un veiciet lēnus pietupienus. Šis vingrinājums ļoti labi trenēs jūsu dibena muskuļus un ne tikai, arī kājas, rokas, vēdera prese tiks pie sava treniņa devas.

2. Ja galīgi negribās iet uz sporta zāli un nav pieejams arī mājās svara stienis, tad var izlīdzēties ar labi zināmo vingrinājumu, pietupieni. Pietupieni ļoti labi trenē dibena muskuļus, protams, ar svara stieni tas ir daudz efektīgāk, taču var arī šādā veidā tīri labi trenēties.

3. Stāvot kājās vienu kāju stiepj uz aizmuguri tik augstu cik vien var. Mainot kājas šo vingrinājumu atkārto vairākas reizes ar vairākiem piegājieniem. Šis vingrinājums ļoti labi trenē dibena vidējo daļu.

dibena vingrinājumi

Sieviete ar labi trenētu dibenu izskatās vienkārši lieliski. Drīz jau tuvojās pavasaris tādēļ iesaku visām dāmām sarosīties un doties uz sporta zāli trenēt savas pēcpuses, lai jau vasaras sezonā būtu perfektas formas, kuras patīk gan pašām, gan vīriešiem.

Trenēties vajadzētu vismaz divas reizes nedēļā. Tas ir minimālais, bet tai pašā laikā optimālais treniņu režīms.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru