ceturtdiena, 2014. gada 4. decembris

Pārbaudīt octa polises termiņu bezmaksas

octa polises apdrošināšana

Ir svarīgi zināt vai octa polise ir derīga un tās derīguma termiņš nav beidzies. Gadījumā, ja palaidīsiet garām momentu, kad octa polises termiņš būs beidzies variet iekulties nepatikšanās. Vislielākās nepatikšanas būs situācijā, ja izraisīsiet avāriju. Situācijā, ja izraisot avāriju Jūs esat vainīgā persona, tad nāksies izmaksāt autovadītājam kompensāciju no savas kabatas. Ja situācija ir pretēja, ka Jūs neesat vainīgā persona, tad Jūs no vainīgās personas nevarēsiet piedzīt naudas summu par avāriju, jo Jums pašam nebūs octa polise, kura ir derīga. Lai izvairītos no šāda veida problēmām ir vērts sekot līdzi tam, lai octa polises derīguma termiņš būtu aktīvs. Ja Jums nebūs apdrošinātāja, tad arī nebūs iespēja rakstīt saskaņoto paziņojumu. Vienīgais risinājums būs šāds, ka jāizsauc ceļu policija, lai noformē avārijas vietu.

Ir iespēja pārbaudīt octa polises derīguma termiņu bezmaksas apdrošināšanas polišu kalkulatorā.

Kā pārbaudīt octa polises derīguma termiņu?

  • Ievadiet auto reģistrācijas numuru
  • Ievadiet auto tehniskās pases reģistrācijas numuru
  • Jānorāda termiņš uz kādu periodu vēlaties polisi iegādāties
  • Nospiediet pogu aprēķināt
  • Saņemiet informāciju par apdrošināšanas kompānijām, kuras piedāvā polises par zemāko cenu


Izmantojot octa polises kalkulatoru var uzzināt, kurā apdrošināšanas filiālē būs iespēja iegādāties lētāko octa polisi. Pērkot internetā var ietaupīt naudu un laiku. Cenas internetā ir daudz zemākas, nekā iegādājoties polisi kādā filiālē uz vietas. Tas ir tādēļ, ka cilvēks, kurš pārdod octa polises ietur sev zināmu procentu, no katras pārdotās polises summas. Kā papildus labumu var minēt to, ka tiek ietaupīts laiks, jo nav jāiet uz filiāli un apmaksu var veikt internetā. Pēc apmaksas veikšanas polisi variet izdrukāt. Ja mājās nav pieejams printeris, tad kopiju variet saņemt jebkurā filiālē vai aiznest izdrukāt uz tuvāko foto salonu.

Pats es arī pērku tikai internetā, jo tādā veidā ir vieglāk izsekot līdzi konkurentu cenām. Bieži vien cenu svārstības ir ļoti lielas kā rezultātā sanāk ietaupīt gandrīz uz pusi. Pārbaudīt octa polises termiņu ir ļoti vienkārši, Jums jānorāda auto reģistrācijas numurs, tehniskās pases numurs un termiņš uz kādu periodu velēties nopirkt octa polisi. Nospiežot pogu aprēķināt, tiks parādīti visu iespējamo firmu piedāvājumi ar atbilstošām cenām, kur varēsiet izvēlēties sev piemērotāko un izdevīgāko.

2 komentāri:

  1. Es izmantoju www.manapolise.lv pakalpojumus un viņi atsūta atgādinājumus un visu informāciju, nav problēmu ar to.

    AtbildētDzēst
  2. Salīdzin OCTA cenas šeit https://octa.lat

    AtbildētDzēst