otrdiena, 2015. gada 15. septembris

Lēta octa polise

Pērkot octa polisi internetā var ietaupīt naudu, jo izmantojot octa polises kalkulatoru var ātri noskaidrot, kura firma piedāvā octa polisi iegādāties par zemāko cenu. Nav teikts, ka katru reizi viena un tā pati firma piedāvās izdevīgāko cenu. Bieži gadās, ka vienu gadu izdevīgāk ir pirkt vienā firmā, bet citā gadā labāks piedāvājums ir pie citiem octa polises tirgotājiem.

Lēta octa polise ir pieejama izmantojot kalkulatorus, kuros nosaka izdevīgāko cenu.

Zinu ļoti daudzus cilvēkus, kuri izmanto šos octa kalkulatorus. Sameklējot zemāko cenu octa polisei, cilvēki parasti uzreiz spiež pogu pirkt, aizpilda nepieciešamos datus un samaksā par šo izvēlēto polisi. Taču ir viena neliela nianse. Ja izmantosiet šo kalkulatoru tikai, lai noskaidrotu, kura firma piedāvā izdevīgāko cenu, ietaupīsiet vēl pāris desmit euro. Nevajadzētu spiest uzreiz pogu pirkt šajā kalkulatora. Dodieties uz firmas mājas lapu un pērkat šo octa polisi uzreiz pie viņiem. Tāda veidā ietaupīsiet vēl dažus desmit euro. Piemēram, pēdējā reizē, kad pirku octa polisi, cena, ko rādīja šajā kalkulatorā bija par 11 euro lielāka, nekā cena, kura bija norādīta pērkot šo octa polisi pa tiešo no konkrētās firmas mājas lapas.

lēta octa polise
Pēdejā reizē, kad iegādājos octa polisi, izdevīgāk bija to pirkt Ergo, jo papildus tika piedāvāta bezmaksas dzīvības apdrošināšana ar kompensāciju līdz 2000 euro. It kā sīkums, bet tāpat patīkami, jo uz ceļa nekad nevar paredzēt, kas var notikt.

Octa polises termiņš - pārbaudi bezmaksas octa polises termiņu un noskaidro vai gadījumā nebrauc bez octas. Braucot bez octas var nākties samaksāt soda naudu kā arī tikt pie soda punktiem. Soda nauda šobrīd nav nemaz tik maza un polisi iegādāties sanāk daudz lētāk.

1 komentārs:

  1. Lētāko OCTA polises piedāvājumu parasti meklēju https://www.manapolise.lv

    AtbildētDzēst