pirmdiena, 2015. gada 13. jūlijs

Pastaiga virs koku galotnēm Lietuvā

Šogad tiks vērts vaļā jauns tūrisma apskates objekts Lietuvā - pastaiga virs koku galotnēm. Nosaukums jau liecina par to, ka tas ir kaut kas jauns un vēl nebijis. Lietuvieši ir pasteigušies un radījuši, ko unikālu speciāli priekš tūristiem. Būs unikāla iespēja doties pa speciāli izbūvētu taku virs koku galotnēm. Skats no augšas būs unikāls jebkuros laika apstākļos.

Rudenī būs iespēja aplūkot skaisto rudens skatu no augšas. Pēc saņemtās informācijas, šī tūrisma taka būs apskatāma 2015. gada augustā. Patiesībā tas ir ļoti drīz un varu teikt, ka interesenti, kuri vēlēsies šo unikālo iespēju izmantot būs pietiekoši daudz.

Protams, ka taka ir pietiekoši droša un tā ir būvēta no metāliskām konstrukcijām, Tas sniedz drošības sajūtu, ka tā būs spējīga noturēt slodzi. Protams, katru gadu būs taka jāapseko un jāuzmana vai konstrukcijās nav kaut kādi bojājumi, kas tuvākajos gados visticamāk arī netiks konstatēti. Tas, ka taka nav būvēta no koka konstrukcijām, sniedz daudz lielāku drošības sajūtu, jo tās augstums tomēr ir pietiekoši iespaidīgs.

Daži attēli no tūristu takas pastaiga virs koku galotnēm

pastaiga virs kokiem

pastaiga virs koku galotnēm

tūrisms lietuvā

Kā redzams pēc attēliem, tad šī taka ved pamazām uz augšu. Un tiem, kuriem ir bail no augstuma var arī nedoties līdz galam, jo vienmēr var apstāties un doties lejā pa šo taku. Maksimālais augstums tiek solīts 36 metri.

Kur atrodas pastaigu taka virs koku galotnēm?

Kontakti:
Telefons - 8-652-19991
Dainuvos Nuotykių Slėnis, Lietuva


Nezinu kā Jūs, bet es noteikti došos uz šo tūrisma objektu Lietuvā, lai būtu viens no pirmajiem, kuriem ir iespēja apskatīt šo celtni. Tad arī atbilstoši dalīšos ar saviem iespaidiem un foto attēliem, kuri visticamāk būs skaisti, jo tie būs fotogrāfēti no augšas.

Par to vai šis tūrisma objekts strādās cauru gadu, šādas informācijas vēl nav. Taču, ja būs iespēja apskatīties šo objektu arī ziemas periodā, tas iespējams varētu būt pat ekstrēmi.

Cerams, ka nakts laikā tur būs cilvēki, kas uzrauga šo tūrisma objektu, jo savādāk noteikti atradīsies cilvēki, kuri vēlēsies tikt augšā pa neatļautām vietām, tādā veidā riskējot ar dzīvībām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru