sestdiena, 2017. gada 5. augusts

Tūrisms Dubaijā

Pirms dodaties uz citu valsti, kurā ir atšķirīga kultūrā, noteikti vajadzētu iepazīties ar šīs valsts likumiem, lai ceļojuma laikā nerastos problēmas.

Ko nedrīkst darīt Dubaijā?
Noteikti, ka nedrīkst lietot alkoholiskos dzērienus publiskās vietās, kur tas nav atļauts. Sods var būt ļoti bargs un Jūs noteikti nepaglābs tas, ka esat tūristi. Nedrīkst publiski pieskarties vai skūpstīties ar sievieti. Jāiepazīstas ar ģērbšanās stila noteikumiem. Sievietes nedrīkst vilkt pārāk vulgārus apģērbus.

Ko var apskatīties Dubaijā?

  • Garšvielu tirgus
    garšvielu tirgus dubaijā
Garšvielu tirgū ir iespējams iegādāties pasaulē dārgākās garšvielas. Iepazīties ar vēl neredzētām garšvielām un uzzināt par to pielietojumu. Labas garšvielas spēj ēdienam sniegt neaizmirstamu garšu.

  • Dubai Marina rajons

Šī ir skaista vieta, kuru noteikti vajadzētu apmeklēt katram tūristam. Marina rajonā ir augstceltnes no, kurām paveras lielisks skats pa logu, protams, ir pieejamas arī viesnīcas, kuras tūristi labprāt apmeklē. Marina rajons atrodas jūras krastā, šeit atrodas daudz viesnīcas, restorāni un tā ir bagātnieku iemīļota vieta, kur bieži var redzēt dārgas automašnas.

  • Tuksneša safari
tuksneša safari dubaijā

Tuksneša safari noteikti vajadzētu apmeklēt, taču to noteikti vajadzētu darīt pavadoņu pavadībā. Tuksneša safari ir grūti orientēties un var viegli apmaldīties. Noteikti vajadzētu izmēģināt izjādi ar kamieli, saulrieta sagaidīšanu tuksnesī un ekstrēmāku piedzīvojumu meklētājiem izbraucienu ar kvadracikliem.

Dubaijā ir ļoti daudz skaistu vietu, kuras apmeklēt un šī pilsēta ir tūristiem draudzīga. Dubaija ir skaista gan dienā, gan naktī. Tā ir pilsēta, kura nekad neguļ.


  • Izbrauciens ar ūdens busu apskatot krastā esošo arhitektūru.

ūdens bus dubaijā



  • Zemūdens akvārijs


Lieliska vieta, kur var aplūkot ūdens pasauli atrodoties dziļi zem zemes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru