trešdiena, 2015. gada 7. oktobris

Pelni internetā ar atlants rakstot referātus un esejas

Domāju, ka visi ļoti labi zin, kas ir atlants.lv un iespējams, ka ir sanācis pat nopirkt kādu no viņu piedāvātajiem darbiem. Es pats esmu gan pircis, gan arī publicējis darbus. Reģistrējos šajā projektā tālajā 2006. gadā. Ir publicēti vairāki referāti, esejas un citi izglītojoši materiāli. Kopējais darbu skaits, kurš ir publicēts pārsniedz 30 darbus.

Šobrīd pa visu laiku, kopējā summa, kura ir nopelnīta, sastāda vairāk kā 115 euro. Protams, ka summa nav kosmiska un par to jau arī neiet stāsts. Es vairāk vēlējos pastāstīt par to, ka šāda pelnīšanas iespēja internetā vispār pastāv. Es domāju, ka publicējot 300 darbus, droši varētu piemest vismaz vienu nullīti pie šīs nopelnītās summas. Ja tā padomā, tad 300 darbi nemaz nav tik daudz. Cilvēkiem, kuriem patīk rakstīt un veidot konspektus, esejas. Šī varētu būt lieliska iespēja katru mēnesi nopelnīt kādu nelielu summu.

Atlants.lv naudu izmaksā, kad konta atlikums ir vismaz 7.11 euro.


pelni ar atlants.lv

Pozitīvais šajā lietā ir tas, ka saņemot naudu uz bankas kontu, Jums pašiem nav jāmaksā nodokļi, jo atlants.lv to izdarīs Jūsu vietā. Kā redzams pēc attēla, tad par 2014. gadu ir nopelnīti 17 euro, no kuriem ir samaksāti nodokļi 3.76 euro.

atlants autoratlīdzība

Pelnīt naudu internetā paliek aizvien populārāk un tas patiesībā ir ļoti interesanti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru