otrdiena, 2015. gada 1. septembris

Kā nopelnīt naudu internetā rakstot?

Pelnīt internetā mūsdienu laikmetā vairs nav nekas neiespējams. Veidi kā to izdarīt ir pietiekoši daudz, lai varētu izvēlēties sev piemērotāko. Daudzi cilvēki internetā pelna naudu ar preču tirgošanu atverot dažādus interneta veikalus. Pelnīšanas shēma ir salīdzinoši vienkārša. Preces tiek pasūtītas no ārzemēm, galvenokārt no Ķīnas, kur cenas ir salīdzinoši zemas. Precei nonākot Latvijā, tai tiek uzlikts uzcenojums. Un no šī uzliktā uzcenojuma pārdevējs gūst peļņu. Citreiz šie uzcenojumi ir pat 50 procenti no preces vērtības vai pat vairāk.

nauda internetā


Šoreiz apskatīsim tēmu par to kā nopelnīt naudu internetā rakstot un veidojot mājas lapas saturu. Galvenais peļņas faktors ir apmeklētāju daudzums. Jo vairāk cilvēku katru dienu apmeklēs Jūsu mājas lapu, jo lielāka peļņa. Protams, neviens neapmeklēs mājas lapu, kurā nebūs interesants vai noderīgs saturs. Saturam var būt vairāki formāti, tie var būt attēli, video, teksts, audio jeb cita veida vizuāla informācija. Nopelnīt naudu internetā rakstot var veidojot reklāmu rakstus par produktiem un pakalpojumiem kā arī ir iespēja izvietot dažāda veida reklāmas par konkrētām tēmām. Reklāmu izvietošana var būt ar starpniekiem vai arī privāti bez starpniekiem. Lielāku peļņu var gūt, ja netiek izmantotas starpnieku programmas. Parasti, lai būtu iespēja izvietot reklāmas savā lapā, Jums lapas saturam jābūt par kādu konkrētu tēmu, lai Jūsu potenciālais klients būtu ieinteresēts izvietot reklāmu tieši Jūsu lapā. Un kā otrs svarīgs faktors ir apmeklētāju daudzums. Izvietot reklāmas privāti mazam lapām varētu būt sarežģītāk nekā izmantojot starpnieku programmas.

Viena no populārākajām starpnieku programmās ir labi zināmā google adsense. Šī programma piedāvā izvietot reklāmas dažādos formātos un izmēros. Pirms reklāmu izvietošanas noteikti vajadzētu iepazīties ar viņu noteikumiem, lai jau pirmajās dienās nedabūtu aizliegumu savam kontam.

Kā nopelnīt naudu internetā rakstot un izvietojot reklāmas savā mājas lapā?
Google adsense Jums maksā par katriem 1000 apmeklētajiem vienā dienā. Nav noteikta cena cik Jums samaksās. Samaksas ir ļoti svārstīgas, sākot no viena euro centa līdz vairākiem desmitiem euro. Cena ir atkarīga no mājas lapas satura. Jo vairāk reklāmu un labāk apmaksātas konkrētā sfērā, jo lielāka peļņa Jūsu mājas lapai. Kā piemēru varu minēt forex biržas vai līdzīga tēma lapas, kuras ir ļoti ienesīgas. Taču tai pašā laikā ir ļoti liela konkurence starp mājas lapām.

Jāatceras, ka pelnīšana internetā tā nav viegla nauda. Veidojot mājas lapu saturu ir jāiegulda daudz laika, taču ilgtermiņā tas atmaksājas. Pelnīšana rakstot ir labs veids kā nopelnīt naudu internetā bez ieguldījumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru