sestdiena, 2015. gada 15. augusts

Sievietes jeb meitenes pludmalē vasaras karstumā

Klāt ir vasara un beidzot var baudīt karstumu kā arī visas vasarā iecienītākās nodarbes. Vasara bez jūras nav iedomājama. Pludmale, smiltis, neliels vējš, saule, pludmales volejbols, auksts dzēriens un skaistas sievietes. Karstā vasaras dienā labākais veids kā atveldzēties, protams, ir auksts ūdens un jūra ir ideāla vieta, kur to var izdarīt. Pludmales volejbols ir patīkams ar to, ka sakarstot pārāk saulē, vienmēr būs iespēja atveldzēties aukstajā ūdenī. Tieši tāpēc man patīk pludmales volejbolu spēlēt pie jūras.

pludmales volejbols

Man piemērotākais laiks volejbola spēlēšanai tomēr ir vakars, jo saulē spēlējot šo spēli var pārāk pārkarst un tas noteikti nav labi.

Sievietes jeb meitenes pludmalē:
saulriets jūrā
meitenes pludmalē
sieviete ar sērfošanas dēli
sieviete pludmalē
jūras viļņi
sievietes pludmalē
sieviete ar bumbu
sieviete ar bumbu


Vasara ir viens no mīlētākajiem gadalaikiem. Nav jāvelk pārāk siltas drēbes un varētu pat teikt, ka daudzi vispār ģērbjas diezgan pieticīgi. Vasara noteikti ir gadalaiks, kad uz darbu gribās iet vismazāk. Tieši tādēļ ir tāds pieprasījums pēc atvaļinājuma tieši šajā gadalaikā.

Vasara ir ļoti īsa un ne vienmēr tās ir pietiekoši siltas. Tāpēc iesaku baudīt katru dienu, lai pietiktu enerģija aukstajās ziemas un rudens dienās.

Ja man būtu brīvdienu māja pie jūras, tad noteikti, ka visas dienas vasarā es pavadītu tikai tur. Jūra ir nomierinoša un tā ir vieta, kur patīk atrasties.

Kur var piebraukt pie jūras ar auto?
Pumpuros, Bulduros, Garciemā, Lilastē, Saulkrastos. Jāskatās tikai, kurās vietās ir bezmaksas stāsvietas. Garciemā tajā vecajā vietā šķiet, ka vairs nevar novietot auto, jo tā tagad paredzēta invalīdiem, bet netālu ir vēl viens stāvlaukums, kā arī vietējie vienmēr izpalīdz ar auto novietošanu pagalmos. Ja ir vēlēšanās nolikt auto kaut kur par brīvu, tad Bolderājā starp mājām vienmēr vietas pietiek, bet tad 10 minūtes jāiet ar kājām cauri dabas liegumam. Vēl ir vieta Vakarbuļļu pludmalē.

Kempings pie jūras

  • Miķeļbāka
  • Bušas
  • Pāvilosta Marina
  • Jūras priede
  • Jūrasdzeņi
  • Krimalnieki
  • Purvziedi
  • Stieress
  • Tāti

Izvēle noteikti ir starp kempingiem, kuri atrodas pie jūras. Taču, lai cik dīvaini nebūtu, šajās karstajās dienās viņi pārsvarā visi ir diezgan noslogoti. Darba dienās noslodze protams ir mazāka, taču brīvdienās ir pilns ar cilvēkiem.

1 komentārs:

  1. Es absolūti dievinu pludmales volejbolu! Ir kaut kas tāds, kad es atrodos saulē, jūtu smiltis starp pirkstiem un viļņu šalkoņu skaņu, kas liek man justies tik dzīvai. Man patīk spēles fiziskā aktivitāte - niršana pēc bumbām, smailes un bloķēšana. Tas ir tāds satraukums, kad man izdodas trāpīt precīzu sitienu vai veikt izšķirošu metienu. Turklāt nekas nav labāks par draudzību, kad spēlē kopā ar komandu un kopīgi strādājam, lai uzvarētu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir ikdienišķa spēle ar draugiem vai sacensību mačs, es vienmēr atstāju pludmali ar enerģijas un prieka sajūtu.

    AtbildētDzēst