svētdiena, 2014. gada 6. jūlijs

Filmas kuras jāredz, labas filmas

Šeit būs apkopots neliels saraksts ar tām filmām, kuras ir jāredz, kuras iesaku noskatīties jo šīs patiešām ir labas filmas, kuras noteikti ir vērts redzēt. Pēdējo gadu laikā šis saraksts aug aizvien lielāks, tādēļ nolēmu saglabāt nelielu arhīvu ar redzētajām filmām un kuras man ir patikušas vai pat likušas aizdomāties par to, kas notiek sižetā. Filmas, kuras tiek veidotas šajā sarakstā nekādā gadījumā netiek sarindotas pēc kaut kādām vietām.

 1. Orphan black - daudzsēriju seriāls par sievietēm kloniem, kuras tiek izgatavotas eksperimentālā veidā. Sižets ir par to, kā šīs sievietes atrod viena otru un kopīgiem spēkiem cenšas atrast atbildes uz tik daudz neskaidriem jautājumiem kādēļ viņas radītas, cik viņas ir un, kas notika.

2. Clip - filma par jaunām sievietēm, kurām patīk uzdzīvot, ballītes, izklaides, alkohols un sekss.

3. Bo - filma par mazgadīgo prostitūciju. Lai nopelnītu lielu naudu un varētu atļauties dārgas lietas ir iespēja nopelnīt un jaunām meitenēm tiek piedāvāts darbs strādāt ar bagātiem klientiem, kuriem patīk mazgadīgas meitenes.

4. City of god - stāsts par kādu pilsētiņu, kurā valda bandas. Šīs bandas cīnās par teritorijām, jo vairāk teritorijas, kurās var tirgot zagtas lietas un narkotikas, jo vairāk naudas.

5. Sweet sixteen - par puišiem, kuri izdomā piepelnīties tirgojot uz ielas zagtu zālīti. Protams, iekuļas problēmās, jo zagto zālīti īpašnieki sāk meklēt.

6. Bad teacher - komēdija par kādu sievieti, kura nolemj strādāt skolā par skolotāju un sapelnīt naudu, lai būtu iespēja palielināt savas krūtis.

7. My good enem - Par bērniem, kuri viens otru pazemo, vardarbīgi iespaido un izrēķinās.

8. 127 hourse - filmā 127 stundas ir stāsts par kādu vīrieti, kuram patīk klinšu kāpšana, taču viņš nokļūst nelaimē un paļaujas tikai uz saviem spēkiem, jo neviena cita tuvumā nav.

9. House of 9 - interesanta filma par spēli, kurā tiek iesaistīti cilvēki pret paša gribu. Šiem cilvēkiem ir jānogalina vienam otru, jo pie naudas balvas un izkļūt no mājas var tikai viens. Vai viss ies tik gludi kā iecerēts?

10. Dog pound - par jauniešiem, kuri nonāk cietumā, daži ir arī nepilngadīgi. Cietuma dzīve, izrēķināšanās un dumpošanās.

11. Felon - Arī šī filma ir par cietumu un cietuma dzīvi. Šajā cietumā nevalda nekādi likumi, tikai tie, kādus izdomā cietumnieku uzraugi.

12. Martyrs - Sadistiska filma par kādu sievieti, kura tiek sagūstīta un spīdzināta. Brutāla filma ar sadistiskiem skatiem.

13. Galerianki - Atkal par mazgadīgajām meitenēm, kuras vēlās tikt pie naudas sniedzot klientiem pakalpojumus.

14. The bridge to nowhere - filma par prostitūcijas biznesu.

15. America - filma par kādu puisi, kurš dzīvo bērnu namā.

16. Bully - sadistiska filma par izrēķināšanos, atriebību un slepkavības slēpšanu.

17. The last house on the left - vardarbīga filma par to kā vīrieši pazemo sievieti un cenšas viņu izvarot, spīdzināt.

18. In the land of women - Romantiska filma par attiecībām, filma kura liek aizdomāties un iedziļināties sižetā.
19. A serbian film - diezgan slima filma par porno biznesu, kurā tiek iesaistīta kāda ģimene. Filmas beigas pārsteidz un mute paliek vaļā, ka kaut ko tādu vispār kāds var izdomāt un uzrakstīt šādu filmas scenāriju.

20. Naked fear - Filmas stāsts par kādu maniaku, kurš nogalina prostitūtas kādā ciematā un tā apkārtnē.

21. Truth or dare - Sižets ir par spēli patiesība vai nāve. Bariņš jauniešu tiek sagūstīti un viņiem liek spēlēt šo šausmīgo spēli, lai noskaidrotu patiesību, kura notika pirms vairākiem gadiem.

22. Sweet karma - laba filma par prostitūciju.

23. Kriegerin - filmas stāsts ir par skinhediem un viņu dzīves veidu.

24. The nazi - līdzīga filma kā iepriekšējā kriegerin, par skinhediem.

25. Mēs zoo stacijas bērni - filma par narkomāniem un viņu dzīves veidu. Jaunieši, kuri lieto narkotikas.

26. Skins - daudzsēriju filma par jauniešiem un viņu problēmām, alkoholu, narkotikām, nāvi un mīlestību, attiecībām

27. The o.c - labs jauniešu seriāls par pusaudžu attiecībām un problēmām. Šis bija pirmais seriāls, kuru vispār skatījos kā daudzsēriju filmu. Ar the o.c viss iesākās.

28. Eight days to live - filmā astoņas dienas lai izdzīvotu ir stāsts par puisi, kurš cīnās par savu dzīvību, jo ir nonācis neapskaužamā situācijā.

29. Remember me - filma par attiecībām, starp draudzeni un tēvu, ģimeni. Filmas beigas liek aizdomāties par to, kad ir jādara lietas uzreiz tās neatliekot, pretējā gadījumā var arī gadīties, ka šīs lietas nekad vairs neizdarīsi.

30. Все умрут,а я останусь - filma par meitenēm, kuras vēlās kļūt populāras. Bija draudzība, taču dažiem ir nepieciešams, kas cits un draudzības vietā izvēlās mazsvarīgākas lietas.

31. Lilja 4-ever - Šī filma noteikti ir jāredz. Aktuāla problēma par to, kā jauna sieviete tiek apmuļķota solot labu darbu ārzemēs, bet izrādās, ka viņa kļūst par sieviešu tirdzniecības upuri.

32. Kidulthood - viena no pirmajām šāda stila filmām, kur beigas nav nemaz tik laimīgas. Tad es sapratu, ka šis žanrs ir tas, kurš mani uzrunā, jo šajā žanrā tā pat kā dzīvē ne vienmēr viss ir ideāli. Filma par jauniešu ielu dzīvi, narkotikām, alkoholu, ballītēm un seksu, problēmām.

Vēl neliels saraksts - bezmaksas filmas online pieaugušajiem - galvenokārt filmas paredzētas pieaugušajiem, jo tiek apspēlētas dažādas tēmas saistībā ar prostitūciju, alkoholismu, narkotikām un narkomāniem un dažādas situācijas cietumā un brutalitāte.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru