otrdiena, 2014. gada 22. aprīlis

Mājas lapas izveide no 70 euro

Pēdējā laikā esmu nolēmis atsākt programmēt mājas lapas. Un nepilnu trīs mēnešu laikā ir tapušas četras mājas lapas, kur viena no mājas lapām ir interneta veikals. 70 euro ir cena par standarta tipa mājas lapu, kuru varu izstrādāt divās valodās. Kas, tad ietilpst šajos 70 euro? Tiks izstrādāts dizains, kuru nosūtīs klientam un pēc dizaina apstiprināšanas tiks veikti programmēšanas darbi. Mājas lapa tiks programmēta vairākās valodās, php, javascript, css, html. Tiks lietota mysql datubāze, kurā glabāsies visa mājas lapas informācija, kuru būs nepieciešams saglabāt. Standarta mājas lapa ir informatīva mājas lapa ar administrācijas paneli, kurā klients var mainīt mājas lapas sadaļu informāciju, vai to papildināt.

Piedāvāju izstrādāt arī sarežģītāka tipa mājas lapas kā piemēram interneta veikals, taču šāda tipa lapas, protams, būs dārgākas. Visas izstrādātās mājas lapas tiek izvietotas uz mūsu hostinga servera kā arī tiek reģistrēts domēna vārds jeb mājas lapas adrese iepriekš saskaņojot to ar klientu. Hostinga pakalpojumu cena gadā ir  16 euro.


Mājas lapas izveide no 70 euro ir pietiekami laba cena par mājas lapu, kurai ir nodrošināta seo optimizācija priekš meklētājiem, administrācijas panelis ar administrēšanas iespējām, e-pasts, kurš piesaistīts pie domēna vārda, maksimāli optimizēta mājas lapa, lai lapas ielādes ātrums būtu pēc iespējas ātrāks, speciāli izstrādāts dizains, saskaņojot to ar klientu, kā arī mājas lapas izstrādes termiņš sākot no vienas nedēļas, ja šī mājas lapa ir standarta tipa lapa, kura ir informatīva rakstura mājas lapa.

Portfolio variet aplūkot šeit - mājas lapas izveide no 70 euro



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru