sestdiena, 2014. gada 18. janvāris

Kas ir laime vai tā ir nauda?

Kas īsti ir laime un kādos brīžos cilvēks spēj būt pietiekoši laimīgs? Veselība, nauda, ģimene, piepildīti sapņi un sasniegti mērķi, manuprāt, šīs lietas ir nepieciešamas, lai cilvēks varētu teikt, ka viņš ir laimīgs. Kā ir ar tevi vai Tu esi laimīgs? Vai nauda spēj vispār cilvēku padarīt laimīgu? Iespējams kaut kādu lomu spēlē arī nauda, lai cilvēks būtu laimīgs, bet jautājums cik katram ir nepieciešama nauda, lai spētu teikt, jā tā summa ir tieši tik cik nepieciešams. Vai tevi nepilni 10 000 Ls vai 14 000 euro spētu darīt laimīgu? Mani šī summa neapmierina, lai varētu teikt, ka es esmu laimīgs.
kas ir laime vai tā ir nauda 10000
10 000 Ls vai 14 000 euro ir nepietiekoši, jo par šādu naudu praktiski neko mūsdienās nevar izdarīt. Mēs dzīvojam laikmetā, kurā visu nosaka nauda. Par šādu summu nevar nopirkt ne māju, ne dzīvokli, ne mašīnu, nerunājot nemaz par citām lietām. Vai mūsdienu cilvēks spēj kaut ko nopirkt neņemot kredītu? Es šādus cilvēkus nepazīstu. Ja man būtu iespēja apmainīt šo naudu pret vēlvienu bērnību, es to noteikti izdarītu, jo mana bērnība maksā daudz vairāk kā nepilni 10 000 Ls jeb 14 000 euro. Tie bija laiki, kad es tiešām biju laimīgs. Nebija jādomā par lietām, kurām patiesībā nav nozīmes, neuztrauca sīkumi, nauda. Veselība bija uz visiem 100%, nebija ne uztraukumu, ne citu problēmu. Bērnība ir laime, kuru spēj novērtēt tikai tad, kad tās vairs nav. Tik daudz prieka, smaidu un jautrību nevar nopirkt par naudu, to var sniegt tikai un vienīgi bērnība. Cilvēki ir jautājuši, vai otreiz savu bērnību nodzīvotu tieši tāpat, es atbildētu, ka jā. Protams, ir lietas, kuras iespējams velētos mainīt, bet tas vairs nav svarīgi.

Kas ir laime vai spēj definēt šo jēdzienu?

Kas ir mīlestība?


1 komentārs:

  1. Sveiki visiem, laba diena! Cik cienīga organizācija ir brīvmūrniecība, es esmu viens no aģenta, kuru sūtījis augstais priesteris, lai tik daudz no tiem, kam interesē redzēt vienkāršo un kļūt par brīvmūrnieku biedru, esmu uzņēmējs, man tagad pieder uzņēmumi. Globuss, lai mans stāsts būtu īss, es reiz biju tāds kā tu, kas lasa šo ziņu, es pat nevarēju pabarot savu ģimeni, kāda dzīve bija dzīvot, dzīvojot nabadzībā, līdz ieraudzīju iespēju būt lielās brīvmūrniecības dalībniecei. mēs ar ģimeni izmantojām savas iespējas, un es esmu tās biedrs jau četrus gadus, un man patīk būt ģimenes loceklim, un laba daļa ir tā, ka mēs neesam iesaistījuši sevi dēmoniskā stāvoklī, un jūs to nedarāt. t no tā jābaidās, brīvmūrniecība nav krāpšana, tā liek jūsu biznesam/ karjerai attīstīt šīs un daudzas citas priekšrocības, tādēļ, ja jūs interesē, rakstiet uz e-pastu; info.masonic.oregon@email.cz Vai WhatsApp; +31687329133

    AtbildētDzēst